Programmamaker

Met mijn jarenlange ervaring als festivalorganisator, programmamaker en artistiek leider van o.a. Circusstad Festival Rotterdam waar heb ik vele onvergetelijke voorstellingen geprogrammeerd en innovatieve en participatieve projecten opgezet: o.a. van een social circus project in drie wijken tot een project met duizend amateurkunstenaars.

 

Dit zijn mijn ‘superpowers’ die ik graag inzet voor jouw project!

  • Jarenlange ervaring als ‘mogelijkmaker’ van bijna onmogelijke zaken; als artistiek leider van Circusstad Festival waren er wekelijks uitdagingen die om bergen creativiteit, tact, doorzettingsvermogen, geduld, praten als Brugman en oplossingsvermogen vroegen.

  • Ik denk graag buiten de kaders en leg onorthodoxe connecties. Ik heb brede kennis van, en liefde voor uiteenlopende kunstdisciplines, media en taal.

  • Ik ben een geboren verbinder. Ik heb veel ervaring met samenwerkingen met de meest uiteenlopende partners en stakeholders: Van gemeente tot culturele mammoettankers, van woningbouwvereniging tot buurtinitiatief, van onderwijsinstellingen tot internationale partners. 

  • Ik heb een zeer breed en divers netwerk in de culturele sector, zowel in Amsterdam, Rotterdam, nationaal als ook internationaal.

Marieke Odekerken - Circusstad 11_edited.jpg